Hoppa till innehåll

Vi är SimplyDent

Välkommen till vårt tandtekniska laboratorium, där vi arbetar i samarbete med dig för att leverera tandtekniska lösningar som passar dina patienters unika behov. Vi är övertygade om att tandvård inte bara handlar om funktionen, utan också om utseendet och vi är passionerade om att skapa estetiska lösningar som förbättrar patienternas självkänsla och livskvalitet. 

Vi förstår att varje tandläkare har sina egna krav och preferenser. Därför är vi engagerade i att arbeta nära med dig för att förstå dina specifika behov och önskemål. Vi tror att ett nära samarbete är avgörande för att skapa tandtekniska lösningar som är skräddarsydda för dina patienter. 

Vi använder endast material av högsta kvalitet och vårt team av erfarna tandtekniker är välutbildade inom den senaste tekniken. Vi är stolta över att erbjuda de senaste digitala lösningarna för att säkerställa högsta möjliga precision och effektivitet i vårt arbete. 

Vi är också glada över att ha en snabb och effektiv service. Vi levererar våra lösningar i tid och med högsta kvalitet. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att samarbeta för att uppnå gemensamma mål. 

Slutligen, vi är passionerade om vårt arbete och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa tandtekniska lösningar som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå det bästa resultatet för dina patienter. 

Ewelina Oredsson

Johan Hultström